Kwaliteit

Mullenders Administraties in Meerssen (Limburg) is specialist op financieel-administratief gebied. Wij verwerken administraties, stellen financiële overzichten samen en verrichten bepaalde controles. Daarnaast geven wij adviezen over uw fiscale positie, verzorgen wij de aangiften van alle voorkomende belastingen en zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk belasting betaalt, uiteraard binnen de grenzen van de wet. Dit maakt ons tot dé adviseur en vertrouwenspersoon van veel zzp’ers en ondernemers in het kleinere segment van het MKB.

Mullenders Administraties: uw persoonlijke boekkhouder! Als uw persoonlijke boekhouder ondersteunen wij u bij het bepalen van de koers voor uw onderneming. Wij zetten de financiële en fiscale consequenties ervan concreet en overzichtelijk voor u op een rij. Daardoor ziet u direct hoe u ervoor staat en of bijvoorbeeld een investering of nieuw koers verantwoord is.

U kunt ons ook raadplegen bij financieel-administratieve adviesopdrachten, overnames, opvolging, start of beëindiging van uw bedrijf. Wij voorzien u desgewenst van fiscale, economische, sociale en juridische adviezen of van managementondersteuning.

Mullenders Administraties: uw bondgenoot in fiscale zaken! Als uw gekwalificeerde CB-belastingadviseur zorgen wij ervoor dat de belastingdruk voor u zo gunstig mogelijk is. Wij verdedigen uw belangen voor honderd procent. Binnen de mogelijkheden van het belastingrecht komen we met voorstellen die rekening houden met uw persoonlijke omstandigheden. Kortom: Mullenders Administraties is ook uw bondgenoot in fiscale zaken!

Uiteraard hebben wij een erkende opleiding op fiscaal gebied afgerond. Ook houden wij onze vakkennis op peil door het continu volgen van diverse fiscale trainingen. U bent en blijft dus verzekerd van kwaliteit.

Mullenders Administraties: toegang tot een sterk netwerk! Continu veranderende wet- en regelgeving. Een dynamische markt. Ontwikkelingen en trends. Als ondernemer lijkt u soms overal verstand van te moeten hebben. Gelukkig hebt u via Mullenders Administraties toegang tot een sterk netwerk. Zo kunnen wij u op (vrijwel) alle bedrijfsfronten van dienst zijn.

Wij onderhouden hiertoe goede contacten met freelancers, collega-dienstverleners en -adviseurs. Denkt u hierbij aan advocaten, pensioenadviseurs, subsidiespecialisten, bankiers en notarissen in de regio. Daarnaast werken wij intensief samen met grotere, specialistische organisaties die al die verschillende takken van sport van a tot z beheersen.

Zo is Mullenders Administraties aangesloten bij: - Extendum, dé brancheorganisatie voor accountantskantoren in het MKB - het Register Belastingadviseurs (RB), de beroepsvereniging vóór en van belastingadviseurs

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.