Over Mullenders Administraties Meerssen (Limburg)

Ons kantoor aan huis Mullenders

Mullenders Administraties is al ruim 25 jaar een vertrouwde naam in Meerssen (Limburg) en omstreken. Eigenaresse is financieel specialist en belastingadviseur Lilian Mullenders, in de regio ook wel bekend als ‘het meisje van de boekhouding’. Lilian combineert haar kennis van zaken en ervaring in de financiële sector met een flinke dosis gezond enthousiasme en oprechte aandacht voor de ‘mens achter de cijfers’. Dagelijks staat zij klaar voor tal van ondernemers in het kleinere segment van het midden- en kleinbedrijf.

Bewust kleinschalig

Vooral veel eenpitters, eenmanszaken, zzp’ers en vrijeberoepsbeoefenaren maken gebruik van de diensten van Mullenders Administraties. Net als zij houden wij ons kantoor aan huis bewust kleinschalig. Zo kunnen we écht persoonlijk tijd voor u vrij maken, snel schakelen en ons in uw onderneming verdiepen. Wat zijn uw doelen? Waar komt u mee in aanraking? Hoe vindt u dat het loopt? Zo zorgen we ervoor dat we altijd weten wat er bij u speelt. En hebben we aan één woord genoeg wanneer u ons om advies vraagt.

Lage tarieven

Uiteraard heeft een klein kantoor als het onze ook weinig overheadkosten. Voordeel daarvan voor u is dat u gedegen kwaliteit krijgt tegen relatief lage tarieven. Voor veel kleine ondernemers een verademing!

Uitgebreid dienstenpakket

U kunt bij Mullenders Administraties terecht voor ondersteuning en advies op diverse bedrijfsfronten. Van het opzetten van een efficiënte administratie en het samenstellen van de jaarstukken tot het verzorgen van uw belastingaangifte(n). Dankzij ons uitgebreide netwerk kunt u ons tevens inschakelen voor praktische hulp bij heel andere vraagstukken. Hulp nodig bij het opstellen van een overeenkomst of contract? Krediet of subsidie aanvragen? Uw pensioen veilig stellen? Wij denken én doen graag actief met u mee!

Benieuwd naar wat Mullenders Administraties voor u kan betekenen? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.